Make-Up & Hairstyling

Heads Academy verzorgt verschillende Make-Up & Hairstyling opleidingen. Klik links op de site op de diverse opleidingen voor meer informatie.

 

MAKE-UP
Heads Academy verzorgt samen met Visious Academy educatie voor iedereen die zijn/haar passie op het gebied van haar en make-up wil ontwikkelen voor zowel starters als professionals. Je kunt terecht voor opleidingen en privé trainingen. Juliette den Ouden heeft een zeer professioneel programma van opleidingen en trainingen ontwikkeld na meer dan dertien jaar ervaring in de nationale en internationale Beauty & Fashion industrie. De perfecte tools voor een eerste stap in je carrière als Hair- en Make-up Artist, om jouw niveau als ervaren Hair- en Make-up Artist naar een nog hoger niveau te tillen en hiermee je carrière een boost te geven. Juliette den Ouden leert jou de nieuwste én bewezen technieken, opgedaan bij shoots in binnen en buitenland. Onze enthousiaste trainers die dagelijks backstage werken bij (nationale/internationale) shoots en shows dragen graag hun passie aan je over.

DIRECT AAN HET WERK

Wil je vanuit je opleiding ervaring opdoen in de praktijk en direct doorstromen naar leuke opdrachten in de Fashion & Beauty industrie? Heads Academy werkt nauw samen met Visious Make-up & Hair waardoor je ook onder directe begeleiding van Juliette den Ouden ingezet kunt worden als Hair- en Make-Up Artist voor de meest uiteenlopende opdrachten.

 

HAIRSTYLING (voor de kapper, maar ook voor de make-up artist!)
Voor iedereen die zich graag verder wil ontwikkelen in de hairstyling heeft Juliette den Ouden een leerzame en zeer effectieve hairstyling workshop ontwikkeld. Deze hairstyling workshop is perfect om je basiskennis op het gebied van hairstyling verder te ontwikkelen en uit te bouwen.