Hairstyling Class

Voor iedereen die graag de basis van het vak haarstyling wil leren en bij anderen een mooie look wil creëren heeft Juliette de Ouden een zeer effectief opleidingstraject ontwikkeld van 8 dagen.

 

Na zes lessen beheers je alle basis elementen van het vak haarstyling. In de laatste twee lessen werk je buiten je comfortzone om de uitdaging te zoeken in je techniek, creativiteit en kennis.

 

LEERDOELEN
– hoe werk je met tools en producten
– vlechttechnieken
– strakke staart maken
– preppen
– hair up do’s
– waves & curls
– twist & tangle

 

PROGRAMMA
– demo
– hands on op een model

 

FOTOSHOOT
De opleiding word afgesloten met een professionele fotoshoot, omdat wij jou graag de belevenis van een top shoot willen mee geven tijdens het afronden van deze opleiding. We werken samen met award winning en veelal genomineerde Beauty & Hair fotograaf Richard Monsieurs. De styling wordt verzorgd in samenwerking met Class of Style en de modellen van Flowmodels. Tevens zal er een professionele visagist aanwezig zijn om je daar waar nodig te ondersteunen met haar. Zo rond je de opleiding af met de nodige praktijkervaring en kun je bovendien een professionele foto toevoegen aan je portfolio. Een mooie start in je verdere carrière als hairstylist! 
Nieuwsgierig naar de resultaten van eerdere leerlingen? Dan kun je hier de foto’s bekijken.

 

INFORMATIE
DUUR 8 lessen
START april 2016
LOCATIE Amsterdam
DEELNEMERS 8
TIJD 11:00 tot 16:00 uur
PRIJS € 1700
INCLUSIEF certificaat + gebruik producten + drinks&bites
WERK-KIT (OPTIONEEL) € 750
ZELF VERZORGEN model laatste drie lessen
KSZ_6759_HR
KSZ_6390_HR-2
KSZ_6510_HR