LADIES HAIR SCHOOL
Op bovenstaande foto zie je ons enthousiaste Ladies Hair School team bestaande uit (van links naar rechts) Angela Bierhuis, Renate van Laerhoven en Marcella Krijgh. Bij de Ladies Hair School ligt de focus op communicatie, knippen, kleuren en stylen. In de basis is een opleiding nodig die qua niveau aansluit op wat de markt vraagt. Tegelijkertijd is er ook behoefte aan verdieping. De specialist is in! Daarom is de Ladies Hair School dé opleiding die jou specialiseert in het damesvak.

 

LADIES HAIR SCHOOL: ONDERDEEL VAN HEADS ACADEMY
Veertien jaar geleden werd het succesvolle opleidingsinstituut voor de kappers- en beauty branche ‘Heads Academy’ opgericht door Renate van Laerhoven. Heads Academy geeft opleidingen en cursussen gericht op kappers maar ook op leveranciers uit de kappersbranche. De Ladies Hair School is een onderdeel van Heads Academy dat zich specialiseert in het opleiden van het damesvak.

 

HOGE KWALITEIT
De Ladies Hair School streeft naar optimale kwaliteit en we realiseren dit door te werken in kleine groepen van maximaal 8 leerlingen. Hierdoor is er volledige aandacht en professionele begeleiding voor alleen diegene die echt gemotiveerd zijn. Je krijgt training van hoogopgeleide trainers die zelf ook parttime in hoog segment salons werken en een opleiding gevolgd hebben in pedagogische en didactische vaardigheden. We trainen salongericht zodat onderwijs en bedrijfsleven dicht bij elkaar staan.

 

GESCHIEDENIS HEADS ACADEMY
In het begin richtte Heads Academy zich op het trainen en bijscholen van ervaren kappers. Dit vond plaats in een weekend vol inspiratie waarin de nieuwste technieken werden behandeld. Na een leerzaam weekend konden de cursisten de volgende dag weer, helemaal op de hoogte van de nieuwste technieken, aan de slag in de salon. Twee jaar later hebben we onze activiteiten uitgebreid met het opleiden van mensen die een carrière switch wilden maken en het kappersvak in wilden gaan. Sindsdien zijn bij ons verschillende kappersopleidingen te volgen en inmiddels is Heads Academy gegroeid tot een door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OC&W) erkende particuliere opleiding.

 

Wil je meer informatie over onze Ladies Hair School vraag dan hier vrijblijvend informatie aan.